077-4770111 info@froxx.nl

Waarom FROXX?

   Alles over FROXX?Bekijk het menu.

Waarom FROXX?

Dit ben ik dus, Nico van FROXX. Oorspronkelijk uit Mill en 35 jaar oud en alweer 10 jaar woonachtig in Horst. Na een studie psychologie in Nijmegen ben ik met mijn oude werkgever terechtgekomen in het mooie Limburgse land.

En ik geloof in het overbrengen van positieve energie. Als ik positieve activiteiten onderneem, of activiteiten op een enthousiaste en positieve manier overbreng, voel ik me beter. En niet alleen ik, maar als het goed is ook die ander: positieve synergie! Want ik geloof erin dat wij samen een stuk verder komen.

Door iedereen in FROXX zich thuis te laten voelen, gerust te stellen en te enthousiasmeren probeer ik een stukje positiviteit te brengen in de dag. Onze sporters belonen met een complimentje, onze dansleerlingen meer zelfvertrouwen geven, een grapje maken tijdens de lessen, onze feestvierders een goed verzorgde avond te laten beleven. Zo gaat iedereen met een goed gevoel naar huis, en komen ze met plezier weer een volgende keer terug.

En wat is er mooier dan doen wat je leuk vindt? Zo heb ik van mijn hobby mijn werk mogen maken, waar ik nog steeds iedere dag dankbaar voor ben! En als je met plezier gaat sporten of dansen snijdt het mes aan twee kanten. Met plezier volg je onze lessen en je krijgt alle ‘benefits’ van bewegen voor lijf en geest er gratis bij!

Dus alle sporters, dansers en feestvierders: DANKJEWEL! Dankzij jullie kan ik iedere dag doen wat ik leuk vind. En ik hoop dat wij van FROXX ook voor plezier in jouw dag zorgen. Want dat is onze visie bij FROXX. Positiviteit, Samen, Goed en Gemoedelijk. Leuk als jij daar ook deel van uitmaakt!

Nico