077-4770111 info@froxx.nl

Uw bruiloft bij FROXX in Horst

Uw bruiloft bij FROXX in Horst

 

Heeft u zojuist een aanzoek gekregen? Hij/Zij wil echt met JOU trouwen: GEFELICITEERD! En dan nu het grote avontuur; wanneer gaat u trouwen, waar, in welke jurk, met of zonder bruidsauto, met een spetterend dansfeest of borrelen in een zomerse weide? Duizend en één mogelijkheden en duizend en twee aanbieders. Ook wij helpen u graag om door de bomen het bos weer te kunnen zien.

Zo kunnen wij in een geheel vrijblijvend gesprek met u kijken hoe u uw bruidsdag het liefst voor u ziet. Hoe u de dagindeling voor ogen heeft, hoe u invulling wilt geven aan de sfeer en aankleding en wat u uw gasten wilt geven wat betreft eten en drinken. En wat het mag kosten natuurlijk, ook daarin kunnen wij u adviseren en helpen.

Bij FROXX ziet u in een vrijblijvend offerte gesprek foto’s en filmpjes over alle mogelijkheden binnen ons bedrijf. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw dag er bij ons daadwerkelijk uit kan komen te zien. Tevens bespreken we ieder onderdeel, zoals de binnenkomst, de felicitaties, het diner voor de daggasten, de eventuele receptie en het avondfeest. Voor ieder onderdeel bieden wij u verschillende mogelijkheden en verschillende prijzen.

Meer dan 14 jaar bruiloften in Horst, Venray en Venlo

 

Doordat wij al meer dan 14 jaar bruiloften verzorgen in de regio Venray, Horst en Venlo weten wij wat er speelt in deze markt. En waar u op kunt letten om uw dag tot een succes te maken. Wat een avondfeest bijvoorbeeld tot een dansfeest kan maken. Door een goede en ervaren DJ te boeken, het juiste buffet of hapjes op de juiste tijdstippen aan te bieden, de perfecte sfeerverlichting en de ideale indeling van de feestzaal maken een feest tot een ècht spetterend feest. Door deze brede aanpak en visie op uw bruiloftsfeest komen we samen tot de perfecte dag, voor de voor u beste prijs.

Bij FROXX krijgt u naast een vrijblijvende offerte ook het juiste advies, begeleiding en de praktijkervaring. Wij gaan altijd voor kwaliteit op een vriendelijke manier. Bij ons niet te ‘chique en stijf’, maar goed, genoeg, gemoedelijk en gastvrij. Wanneer uw gasten zich op hun gemak voelen bij ons, dan zijn uw gasten het gezelligst en wordt het een dag om nooit te vergeten.

Dus voel u vrij om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag weer een stapje verder!