077-4770111 info@froxx.nl

Nico Haverman

Borstkanker,

Ach, net als iedere andere vorm van kanker, ziekte, ongeval of andere ellende: IT SUCKS! Niet alleen voor de desbetreffende persoon, maar ook voor alle mensen daar om heen. Want wat kun je doen? Hoe neem je iemands angsten weg, iemands pijn, iemands onzekerheden? En hoe geef je iemand zijn plezier en zorgeloosheid weer terug? Of hoe geef je iemand meer tijd? Hoe steun je iemand?

Door er te zijn, door er over te praten, door lief te hebben. Maar daar ben je er niet mee. Want een oplossing of genezing komt niet vanzelf. Daar is onderzoek voor nodig. En dat is precies wat Pink Ribbon ondersteunt en financiert: onderzoek op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel een beter en langer leven voor de (ex) borstkankerpatiƫnt.

Dus wat kunnen wij doen? Geld geven. Zo simpel is het. Iedere euro draagt bij aan een oplossing, verzachting, verlenging of wat dan ook. Want ga maar eens na: als er de afgelopen 20 jaar geen onderzoek was gedaan naar borstkanker, hoe zou de situatie nu dan zijn? Nu krijgt 1 op de 7 vrouwen een vorm van borstkanker in haar leven, en 87% van deze patiƫnten zijn na 5 jaar nog in leven. Zou dat overlevingspercentage nog net zo hoog zijn zonder onderzoek? Dacht het niet.

En waarom zet FROXX zich in voor Pink Ribbon? Omdat wij geloven dat we samen sterker zijn. En omdat we graag een steentje bij willen dragen, hoe klein ook. En omdat iedere week meer dan 200 vrouwen hun borstjes staan te schudden op onze dansvloer. Dus wij houden van vrouwen ; ). En om het nuttige ook met het aangename te combineren, maken we er gewoon een twee uur durend Zumba feestje van!

#SAMENSTERK #ALLESVOORDEBORSTJES #SAMENBIJFROXX #MOVETOGIVE