077-4770111 info@froxx.nl

Feesten bij Froxx

Oktoberfest

Oktoberfest

Bij de ontvangst worden de gasten buiten door onze Tiroler dame ontvangen met een heerlijke schnaps en koffie of thee. En een lekker stukje apfelstrudel natuurlijk! Uw gasten zoeken dan een plaatsje in onze zaal, geheel versierd in de Oktoberfest sfeer.

Onze obers, gehuld in Tiroler stijl, zullen ervoor zorg dragen dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Zij schenken een zeer ruim assortiment aan dranken, waaronder bier, grote pullen bier, fris en wijnen.  Onze DJ  zorgt de gehele avond voor een perfect stukje muziek, waarop uw gasten zich naar hartenlust kunnen uitleven.  Gedurende de avond zijn er verschillende activiteiten, zoals o.a. boomstam zagen, spijker slaan en hoefijzer gooien.

Om een tijdstip naar keuze staat er een zeer uitgebreid warm en koud Oktoberfest buffet voor u klaar. Ook staat er de hele avond iets te knabbelen op tafel en lopen wij twee maal rond met een warm hapje.

Bij beschikbaarheid komt het Tiroler Trio Damazoeë  een optreden geven van ongeveer 30 minuten (hier zijn extra kosten aan verbonden). Zij zullen ervoor zorgen dat de tent op zijn kop gaat!

Dit arrangement à € 59,50 per persoon (bij een minimum aantal personen van 80)