077-4770111 info@froxx.nl

Feesten bij Froxx

Las Vegas

Las Vegas

The American Dream, een feest om nooit te vergeten.

U wordt ontvangen door onze Piccolo in de in stijl aangeklede ballroom met een heerlijke U.S. Cocktail, of met een koffie/thee/likeur ontvangst buffet met Amerikaanse gebakjes zoals brownie, applepie en donuts.

Gokje wagen?

Uw gasten kunnen een gokje wagen aan de Roulette- of Blackjack tafel en indien gewenst kan er door onze Piccolo en het personeel 2 X een half uurtje Salsa-solo les worden gegeven, of de Amerikaanse Choo choo chi Boogie.

Onze obers, gehuld in Amerikaanse stijl, schenken een zeer ruim assortiment aan dranken, waaronder bier, fris en  wijn. Onze Music Man zorgt de gehele avond voor een perfect stukje muziek, waarop uw gasten zich tot in de kleine uurtjes kunnen uitleven.

Heerlijk eten

Natuurlijk ontbreekt het uw gasten gedurende de avond ook niets aan eten. Er staat de gehele avond iets te knabbelen op tafel en er wordt meerdere malen rondgegaan met een warm hapje. Hiernaast is er een prachtig uitgebreid warm buffet, koud buffet, vis buffet en Fast Food buffet met onder andere Hot Dogs, kipkluiven en hamburgers.

Tot besluit van deze grandioze avond wordt u nog getrakteerd op een overheerlijke ijscoupe met warme kersen en slagroom, welke vanuit een authentieke ijscokar de zaal binnen zal rijden, compleet met het Amerikaans volkslied en vuurwerk!!

De tijdsduur van dit feest: 5 uren. Kosten: € 59,95 per persoon.