077-4770111 info@froxx.nl

Feesten bij Froxx

Apres Ski

Apres ski

Bij de ontvangst worden de gasten buiten opgewacht door een Tiroler dame met warme Gluhwein. Na binnenkomst worden de gasten ontvangen met koffie, thee, likeur en apfelstrudel. Onze obers, gehuld in Tiroler stijl, schenken een zeer ruim assortiment aan dranken, waaronder (pullen)bier, fris en wijnen. Onze Apres Ski DJ kan de gehele avond zorgen voor muziek waarop uw gasten zich tot in de kleine uurtjes kunnen uitleven.

Gezellige activiteiten

Gedurende de avond zijn er verschillende activiteiten, zoals o.a. houtzagen, spijker slaan, skilopen en koe melken (meerprijs). Ook kan er door het personeel een ware country / salsa dans worden aangeleerd! Ook het borreltjes spel zal de hele avond gespeeld worden, en zal de gasten doen verlangen naar een normale pul bier!

Tiroler gerechten

Natuurlijk ontbreekt het uw gasten gedurende de avond niets aan eten. Er staat de gehele avond iets te knabbelen op tafel en er wordt meerdere malen rondgegaan met een warm hapje. Hiernaast is er een prachtig uitgebreid warm buffet, koud buffet en vis buffet met verschillende Tiroler gerechten. Later op de avond trakteren wij u nog op een heerlijke ijscokar!

De tijdsduur van dit feest: 5 uren. Kosten: € 59,95 per persoon.