077-4770111 info@froxx.nl

Feesten bij Froxx

De Vingers Erbij Aflikkend | arrangement

De Vingers Erbij Aflikkend

Horeca arrangement D

Bij binnenkomst worden uw gasten ontvangen met koffie, thee, luxe gebak en een koffielikeurtje. Hierna krijgt u voor gedurende vijf uren alle drankjes, bestaande uit bier, fris en wijnen. Tevens staat er iets te knabbelen op tafel en wordt er tweemaal een warm hapje zoals een bitterbal of stukje frikadel geserveerd.

Op een tijdstip naar keuze wordt er voor u een zeer uitgebreid koud en warm Fingerfood buffet geopend. Dit buffet bestaat uit allemaal mini-gerechtjes, zo te eten uit de hand of van een klein bordje of schaaltje. Uw gasten krijgen op deze manier geen ‘after dinner-dip’ van de maaltijd zodat uw feest ook op de dansvloer gewoon door kan gaan. De invulling van dit Fingerfood buffet ziet er uit als volgt: Kaasplank met garnituren en olijven, worstplateau garnituren, kuipje “horster” kalde schottel met gekookt eitje, provencaalse pasta salade, glaasje gebakken gemarineerde gamba, glaasje met kalfsvlees en tonijnmayonaise (Vitello Tonato), glaasje met prikker ham meloen en rucola, glaasje gerookte zalm met komkommerbolletje en mierikswortelcrème, glaasje met Mozarella, tomaat en basilicum (Caprese), koude gebakken gehaktballetjes met tzaziki, sandwiches witbrood ham augurk en remoulade, broodrol met copa di parma en geitenkaas en sla, roggebrood met room-paté em mosterdcrème en augurk en ook nog fruitprikkers. Naast deze koude gerechtjes zijn er ook twee warme gerechten: Mexicaanse wrap met gehakt, bonen en mais en twee soorten gemarineerde satéspiejes met daarnaast een warme pindasaus. Uw gasten kunnen van dit buffet ongeveer twee tot twee en een half uur lang gebruik van maken.

Bij dit pakket zit vanaf 40 personen ook de zaalhuur, het meubilair, de bediening, schoonmaakkosten en de BTW bij inbegrepen.

Prijs per persoon: € 36,50


Extra mogelijkheden

  • Verlegging van het feest à € 2,75 per 30 minuten per persoon, uitgaande van het gereserveerde aantal personen.
  • Binnenlands- en buitenlands gedestilleerd consumpties schenken en nacalculeren. Per consumptie € 1,75.
  • Muzikale omlijsting door een ervaren DJ à € 375,00