077-4770111 info@froxx.nl

Feesten bij Froxx

Feestelijk Alderwets | arrangement

Feestelijk Alderwets

Horeca arrangement F

Bij binnenkomst worden uw gasten ontvangen met koffie, thee, luxe gebak en een koffielikeurtje. Hierna krijgt u voor gedurende vijf uren alle drankjes, bestaande uit bier, fris en wijnen. Tevens staat er iets te knabbelen op tafel en wordt er tweemaal een warm hapje zoals een bitterbal of stukje frikadel geserveerd.

Uw middag of avond zal bestaan uit een zeer uitgebreid diner. U kunt kiezen uit verschillende soorten voorgerechten, uitgeserveerd aan tafel. Denk bijvoorbeeld aan een kip-kerrie cocktail, een garnalen cocktail, carpaccio, ham met meloen of iets anders naar wens.

Hierna krijgt u aan tafel twee soorten soep (bijvoorbeeld zondagse soep en tomatensoep) met stokbrood en kruidenboter opgediend in soepterrines per tafel.

Als derde gang volgt er een hoofdgerechten buffet met bijvoorbeeld aardappel kroketjes, gebakken aardappelblokjes en voor de kinderen frietjes. Als warm vleesgerecht bijvoorbeeld stooflapjes in jus en varkenshaasjes in champignon-roomsaus. Daarnaast ook een moot zalm in dille roomsaus. De groentegerechten zijn bijvoorbeeld broccoli met bloemkool en sperziebonen gerold in spek. Naast al deze warme gerechten heeft u ook nog bijgerechten als salade, rauwkostsalade, appel-compôte en mayonaise. 

Als afsluiter van een uitgebreid diner volgt er een uitgebreid toetjes buffet met kleine glazen rijstepap met zwarte pruimen, fruitsalade, coupes gevuld met aardbeien bavarois en champagneglazen gevuld met chocolademousse. De invulling van dit diner kan natuurlijk worden gewijzigd en geheel naar eigen wens ingevuld worden.

Bij dit pakket zit vanaf 40 personen ook de zaalhuur, het meubilair, de bediening, schoonmaakkosten en de BTW bij inbegrepen.

Prijs per persoon: € 50,00

 


Extra mogelijkheden

  • Verlegging van het feest à € 2,75 per 30 minuten per persoon, uitgaande van het gereserveerde aantal personen.
  • Binnenlands- en buitenlands gedestilleerd consumpties schenken en nacalculeren. Per consumptie € 1,75.
  • Muzikale omlijsting door een ervaren DJ à € 375,00