077-4770111 info@froxx.nl

Feesten bij Froxx

Extra Ten Top | arrangement

Extra Ten Top

Horeca arrangement E

Bij binnenkomst worden uw gasten ontvangen met een luxe welkomstcocktail, koffie, thee, luxe gebak en een koffielikeurtje. Hierna krijgt u voor gedurende vijf uren alle drankjes, bestaande uit bier, fris, wijnen èn binnen- en buitenlands gedestilleerde drankjes. Tevens staat er iets te knabbelen op tafel en wordt er enkele malen een warm hapje zoals een bitterbal of stukje frikadel geserveerd.

Op een tijdstip naar keuze wordt er voor u een zeer uitgebreid koud en warm drie-landen buffet geopend. Deze drie buffetten kunnen helemaal naar wens worden ingevuld. Denk bijvoorbeeld aan een Italiaans, Oostenrijks, Amerikaans, Mexicaans, Hollands en/of Spaans buffet. Uw gasten kunnen hiervan ongeveer twee uur lang gebruik van maken. Daarna volgt er voor uw gasten nog een nagerecht.

Wij rijden met muziek en vuurwerk een authentieke ijscokar de zaal in waarvan wij uw gasten trakteren op een coupe met vanille-ijs, warme kersen en slagroom.

Bij dit pakket zit vanaf 125 personen ook de zaalhuur, het meubilair, de bediening, schoonmaakkosten en de BTW bij inbegrepen.

Prijs per persoon: € 52,50


Extra mogelijkheden

  • Verlegging van het feest à € 2,75 per 30 minuten per persoon, uitgaande van het gereserveerde aantal personen.
  • Muzikale omlijsting door een ervaren DJ à € 375,00