077-4770111 info@froxx.nl

Feesten bij Froxx

Onze arrangementen

Feest arrangementen

Wij bieden voor elk type feest verschillende arrangementen aan. Hieronder vindt u enkele voorbeelden. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een arrangement naar eigen smaak samen te stellen. In een persoonlijk gesprek kunt u met ons de mogelijkheden bespreken.

Alleen Drank | € 23,00  meer informatie

Ontvangst met koffie, thee, gebaksbuffet en koffielikeur. Gedurende de gehele avond (5 uren) alle drankjes bestaande uit bier, fris en wijnen. Tevens wat te knabbelen op tafel en vier maal een warm hapje.

Borrelen en snacken | € 30,00  meer informatie

Ontvangst met koffie, thee, gebaksbuffet en koffielikeur. Gedurende de gehele avond (5 uren) alle drankjes bestaande uit bier, fris en wijnen. Daarnaast een borrelbuffet met daarop koude snacks als een kaas plateau, worstenplank, verschillende soorten salades en prikkers, toast, brood en drie maal een warm hapje.

Culinair genieten | € 34,50  meer informatie

Ontvangst met koffie, thee, gebaksbuffet en koffielikeur. Gedurende de gehele avond (5 uren) alle drankjes bestaande uit bier, fris en wijnen. Tevens wat te knabbelen op tafel en twee maal een warm hapje. Op een tijdstip naar keuze een zeer uitgebreid klassiek buffet met verschillende soorten koude schotels, salades, koude vis- en vlees gerechten. Daarnaast als warm gerecht rijst en twee soorten vlees in saus naar keuze.

De ‘vingers’ erbij aflikkend | € 36,50  meer informatie

Ontvangst met koffie, thee, gebaksbuffet en koffielikeur. Gedurende de gehele avond (5 uren) alle drankjes bestaande uit bier, fris en wijnen. Tevens iets te knabbelen op tafel en twee maal een warm hapje. Op een tijdstip naar keuze een zeer uitgebreid ‘fingerfood’ buffet. Hierop staan verschillende soorten warme en koude gerechten, geserveerd als ‘mondhapjes’. Uw gasten kunnen van dit buffet 2½ uur lang plukken en genieten.

Extra ten top | € 52,50  meer informatie

Ontvangst met een luxe welkomstcocktail, koffie, thee, gebaksbuffet en koffielikeur. Gedurende de gehele avond (5 uren) alle drankjes bestaande uit bier, fris, wijnen, binnen- én buitenlands gedestilleerde drankjes. Tevens de gehele avond wat te knabbelen op tafel en enkele malen een warm hapje. Het culinaire gedeelte bestaat uit een prachtig 3-landen buffet (vanaf 125 personen) met vele koude en warme gerechten, met als toetje een ijscokar met vanille-ijs, warme kersen slagroom.

Feestelijk Alderwets | € 50,00  meer informatie

Bij binnenkomst worden uw gasten ontvangen met koffie, thee, luxe gebak en een koffielikeurtje. Uw middag of avond zal bestaan uit een zeer uitgebreid diner. U kunt kiezen uit verschillende soorten voorgerechten, uitgeserveerd aan tafel. Hierna krijgt u aan tafel twee soorten soep. Als derde gang volgt er een hoofdgerechten buffet met warme vlees- en visgerechten. Als afsluiter van een uitgebreid diner volgt er een uitgebreid toetjes buffet met kleine glazen rijstepap met zwarte pruimen, fruitsalade, coupes gevuld met aardbeien bavarois en champagneglazen gevuld met chocolademousse.

Geen Bediening Dus Goedkoop | € 14,00  meer informatie

Bij binnenkomst worden uw gasten kunnen uw gasten gebruik maken van een koffie buffet.  Hierna is de bar geopend voor een duur van vier uren. Het dranken assortiment bestaat uit bier, fris en wijnen. Deze avond is enkel in overleg te boeken.