077-4770111 info@froxx.nl

Feesten bij Froxx

Feesten bij FROXX

Bent u op zoek naar een locatie die uw feest tot in de puntjes perfect organiseert en waar kwaliteit voorop staat? Dan bent u bij Feesterij FROXX aan het juiste adres. Zonder zorgen genieten van een sprankelende avond bij Feesterij FROXX. Want wij weten als geen ander hoe belangrijk een geslaagd feest is. Daarom staan u en uw gasten altijd centraal. Het organiseren van uw bruiloftsfeest, personeelsfeest, themafeest of wat voor feest dan ook, bij ons is alles mogelijk!

Bereikbaarheid

Feesterij Froxx is zeer makkelijk bereikbaar vanaf de A73, afrit 10. FROXX beschikt zelf over een ruime parkeerplaats met meer dan 40 plaatsen. Ook is er op 100 meter loopafstand een zeer ruime tweede parkeerplaats. Deze openbare parkeerplaatsen zijn beide gratis.

Faciliteiten

FROXX is gevestigd in een nieuwbouwpand gelegen aan de Venrayseweg in Horst. Het gebouw en de sfeervolle inrichting zorgen voor de juiste ambiance en gezelligheid. Feesterij en Danserij FROXX beschikt over een ruimte die geschikt is voor zowel grote als kleine gezelschappen variërend van 50 tot 500 personen. Door het plaatsen van een afscheiding kan de zaal tot iedere gewenste grootte worden omgebouwd. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een verplaatsbaar podium van ruim 18 m2. Verder is er in het gebouw een professionele licht- en geluidsinstallaties aanwezig.