077-4770111 info@froxx.nl

Waarom feesten bij FROXX

in Horst aan de Maas

Waarom FEESTEN bij FROXX?

U zit erover te denken om uw feest buiten de deur te vieren? Goed idee! Want een feest voelt pas echt goed wanneer u zelf een zorgeloze avond beleeft. Zonder veel werk vooraf, zoals het uitruimen van de schuur, het zetten van een tent, het regelen van een bar, toiletwagen, stroom, water, koeling, hapjes, personeel, decoratie en ga zo maar door. En zonder het werk achteraf, zoals het opruimen, poetsen en terug zetten van alle spullen.

Wij bij FROXX nemen u graag al deze zorgen uit handen. Onze expertise is het verzorgen van geslaagde feestjes. Met de juiste ambiance, sfeer, invulling en uitstraling van uw ideale feest avond.

Onze werkwijze

Bij FROXX krijgt u in een vrijblijvend offerte gesprek foto’s en filmpjes te zien over alle mogelijkheden binnen ons bedrijf. Zo krijgt u een goed beeld hoe uw dag of avond er bij ons daadwerkelijk uit kan zien. Doordat wij al meer dan 14 jaar feesten en bruiloften verzorgen in de regio Venray, Horst en Venlo weten wij wat er speelt in deze markt. En waar u op kunt letten om uw dag tot een succes te maken. Wat een avondfeest bijvoorbeeld tot een dansfeest kan maken: Door een goede en ervaren DJ te boeken, het juiste buffet of hapjes op de juiste tijdstippen aan te bieden, de perfecte sfeerverlichting en de ideale indeling van de feestzaal maken een feest tot een ècht spetterend feest. Door deze brede aanpak en visie op uw bruiloftsfeest komen we samen tot de perfecte dag, voor de voor u beste prijs.

Bij FROXX krijgt u naast een vrijblijvende offerte ook het juiste advies, begeleiding en de praktijkervaring. Wij gaan altijd voor kwaliteit op een vriendelijke manier. Bij ons niet te ‘chique en stijf’, maar goed, genoeg, gemoedelijk en gastvrij. Wanneer uw gasten zich op hun gemak voelen bij ons, dan zijn uw gasten het gezelligst en wordt het een dag om nooit te vergeten.

Daarnaast staan wij voor onze kwaliteit, want voor ons is het ook erg belangrijk om u en uw gasten een fantastische avond te laten beleven. Zo zien wij uw gasten heel erg graag terug bij ons, wanneer zij zelf een feest willen geven. En dat kan alleen als zij tevreden zijn over onze dienstverlening, onze catering en onze aankleding van de zaal. Dus wij doen ons uiterste best om het iedereen naar de zin te maken, met voldoende drank en de lekkerste hapjes uit de regio.

Voel u vrij om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag weer een stapje verder!

Samen bij FROXX, Feesten bij FROXX.