077-4770111 info@froxx.nl

Hallo allemaal!

Hier weer even een update vanuit ons. Fijn dat we al zoveel gezichten weer live hebben terug gezien, super! Hopelijk volgt de rest ook snel!

UITBREIDING LESROOSTER

Onze lessen buiten gaan goed en prima, dus we gaan ons les aanbod weer uitbreiden! Vanaf maandag 8 juni gaat ook de BODYFIT op de maandag om 18:30 uur door, èn de woensdagavond lessen (19:00 STRONG en 20:00 ZUMBA). We zitten dan weer op hetzelfde rooster als voor de corona tijd, met uitzondering van de BBB op donderdagavond. Deze laten wij, ook in de toekomst, vervallen.

ZOMERROOSTER

Het sport rooster vanaf 8 juni (zie verderop in deze mail) blijft in ieder geval tot en met zondag 26 juni. Hierna gaan wij nog drie weken door met ons zomerrooster. In de weken van 20 juli, 27 juli en 3 augustus is FROXX gesloten en zijn er geen sportlessen. Het zomerrooster vind je hier: https://www.froxx.nl/sportlessen/lesprogramma/zomerrooster-sportlessen/

IN DE ZAAL?

En misschien dat we vanaf 1 juli weer ín onze zaal mogen sporten! Waarschijnlijk komt een week van te voren een richtlijn vanuit de overheid, en daarna kan de veiligheidsregio deze richtlijnen nog verder invullen of aanscherpen. Wij blijven goed op de hoogte van al deze beleidsontwikkelingen en passen daar direct ons aanbod op aan.

SCHADUW?

We hebben verschillende offertes gevraagd voor het gedeeltelijk overdekken van onze parkeerplaats met pilaren en schermen, maar beide offertes kwamen boven de € 10.000,- uit. We hebben er voor gekozen om in ieder geval tot en met 1 juli dan maar even te roeien met de riemen die we hebben gekregen. Zorg dus bij goed weer voor een zonnebril, zonnebrand, een petje en voldoende water!

REGEN?

En wat als het regent? Check voor dat je naar FROXX fietst even onze website www.froxx.nl. Je krijgt daar direct een ‘pop-up’ te zien die dagelijks wordt aangepast. Hierop staat of de les doorgaat of niet. Als de les niet doorgaat, dan staat er in deze pop-up een linkje naar de digitale les van deze maand.

Dit is ons lesrooster vanaf maandag 8 juni:

Zondagen           10:00 uur ZUMBA           (Zorg zelf voor een matje!)

Maandagen       09:00 uur BODYFIT         (Zorg zelf voor een matje!)

Maandagen       18:30 uur BODYFIT         (Zorg zelf voor een matje!)

Maandagen       19:30 uur STRONG          (Zorg zelf voor handschoenen en een matje!)

Maandagen       20:30 uur ZUMBA           (Zorg zelf voor een matje!)

Dinsdagen          19:30 uur ZUMBA           (Zorg zelf voor een matje!)

Woensdagen     09:00 uur BODYFIT         (Zorg zelf voor een matje!)

Woensdagen     10:00 uur ZUMBA           (Zorg zelf voor een matje!)

Woensdagen     19:00 uur STRONG          (Zorg zelf voor handschoenen en een matje!)

Woensdagen     20:00 uur ZUMBA           (Zorg zelf voor een matje!)

Donderdagen    09:00 uur ZUMBA           (Zorg zelf voor een matje!)

Donderdagen    18:30 uur ZUMBA           (Zorg zelf voor een matje!)

LIVE STREAMS?

Omdat we nu weer op volle sterkte zitten met ons lesrooster, filmen wij onze lessen niet meer voor de live stream op facebook. Wij zorgen er wèl voor dat onze lessen terug te vinden zijn, zodat je toch thuis kunt blijven sporten op de tijden dat het jou beter uitkomt. Voor de maanden maart, april en mei staan er al bijzonder veel lessen op facebook. Voor de nieuwe maand juni zullen wij zorgen dat er één goede les ZUMBA, BODYFIT en STRONG op onze tijdlijn komen te staan.

 WAT WAREN DE ‘REGELTJES’?

Waar moest je ook al weer rekening mee houden? Ten eerste: ben je verkouden, snotterig, moet je niezen, hoesten, heb je koorts enzovoorts dan vragen wij jou om thuis te blijven. We hebben op de parkeerplaats ‘vakken en looppaden’ gemaakt, zorg dat je hier gebruik van maakt en ten alle tijden minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar bewaakt. Let ook op ná de sportles dat je niet lang en dicht bij elkaar blijft kletsen. We bieden GEEN water aan, dus zorg dat je je eigen bidon meeneemt. Je wast je handen vooraf THUIS en na afloop van de les ook THUIS. Mocht het nodig zijn dan is er bij FROXX desinfecterende handgel aanwezig. Zorg er ook voor dat je thuis naar het toilet bent geweest. Het pand van FROXX blijft tijdens de lessen gesloten voor de leerlingen. Voor noodgevallen kun je gebruik maken van het toilet in de zaal.

KOM OP DE FIETS!

Omdat de parkeerplaats nu één grote sportzaal is geworden, is er niet voldoende ruimte voor al jullie auto’s. Kom daarom het liefst zoveel mogelijk op de fiets. De fietsen parkeren we tegen de bosrand achteraan op de parkeerplaats en gewoon tegen het pand van FROXX. Zorg ook hier voor voldoende spreiding.  Als je toch met de auto komt, probeer hem dan te parkeren op de parkeerplaats tegenover Horst World Kitchen.

Wij blijven hopen op goed weer, goede zin, goede gezondheid en ook goede afspraken. En hopelijk mogen we 1 juli mogelijk gewoon ín onze zaal terecht, dat zou natuurlijk super zijn.

Met vriendelijke groet,

Feesterij en Danserij Froxx

Nico Haverman