077-4770111 info@froxx.nl

De enige en beste Dire Straits coverband BOOM, like that! komt op vrijdag 12 april naar zaal Froxx Feesterij en Danserij in Horst voor een live sta-concert.

Liefhebbers van Dire Straits en Mark Knopfler kunnen bij deze tributeband hun hart ophalen en genieten van deze prachtige muziek. Want wie kent deze nummers niet? “Sultans of Swing”, “Brothers in Arms”, Telegraph Road”, “Money for Nothing” en nog veel meer! Met een twee en een half uur durende show neemt BOOM, like that! haar publiek mee van het prille begin van Dire Straits tot aan de meer recentere hits van Mark Knopfler.

BOOM, like that! is opgericht in 2014 en in sneltreinvaart uitgegroeid tot de beste en meest succesvolle Dire Straits tributeband van Nederland en is een graag geziene band op festivals en theaters in binnen- en buitenland. De band is met een bezetting van maar liefst acht top muzikanten uniek! Het kenmerkende geluid van Dire Straits, het typische geluid van Knopfler, alle authentieke instrumenten en geluidseffecten maken: BOOM, like that!

KAARTVERKOOP? Entreetickets zijn alleen te verkrijgen via www.ticketcrew.nl/tickets/froxx-events. De tickets kosten € 18,50 per stuk inclusief servicekosten.

WAAR? Dire Straits by BOOM, like that! speelt vrijdag 12 april bij Feesterij en Danserij FROXX te Horst. FROXX is gelegen aan de Venrayseweg 116, tegenover het Texaco Station. Parkeren kan op de parkeerplaats tegenover Horst World Kitchen, of kom op de fiets.

HOE LAAT? De zaal is geopend vanaf 20:30 uur. Dire Straits by BOOM, like that! speelt ongeveer van 21:00 tot 22:15 en van 22:45 tot 24:00 uur. Hierna zal de bar nog zijn geopend tot ongeveer 01:00 uur.

BONNENVERKOOP à € 2,20: Bier en fris zijn 1 bon, wijn is 1½ bon. De bonnen worden ’s avonds weer teruggekocht dus koop er gerust te veel. Horster Horeca munten worden niet ingenomen.

NEEM CONTANT GELD MEE! Je kunt bij FROXX helaas NIET pinnen!
GARDEROBE: Kost € 1,-. Neem even een euromunt mee in je jaszak, dat scheelt een hoop gedoe!
En een losse euro in je jaszak voor de garderobe.

BEN JIJ ERBIJ? Vraag je vrienden, deel dit bericht op de app of op facebook en zorg dat JIJ er bij bent! Er zijn maar een beperkt aantal kaarten te krijgen, dus wacht niet te lang! Alle informatie vind je ook op www.froxx.nl en op www.facebook.com/events/. Tot dan!