Dansen bij Froxx

Dansen bij Froxx

Dansen bij Froxx is de ideale manier om op een leuke en energieke wijze in vorm te blijven! Wil je graag op gezellige manier leren dansen op hippe en moderne muziek, bij Froxx zijn vele mogelijkheden om dit te doen!

Al onze dansvormen worden door ervaren en professionele dansdocenten gegeven. Er kan aan alle danslessen worden deelgenomen zonder ervaring, je leert zo in een aantal weken allerlei dansmoves en uiteindelijk een routine. Er zijn al dansactiviteiten voor kinderen vanaf 2 jaar tot aan dansactiviteiten voor de 55 plussers.

Ook is er de mogelijkheid om eens een kijkje te komen nemen bij onze lessen. Of doe gewoon eens gezellig mee en maak gebruik van een gratis proefles! Gezelligheid, ontspanning en leren staat bij al onze dansvormen centraal.

Wij werken met blokken van 15 weken. Er zijn twee blokken per jaar. Eentje van januari tot ongeveer mei, en een blok van september tot ongeveer december. De start van een nieuw blok is het ideale moment om in te stromen of om een proefles te volgen.

 

Laatste nieuwtjes

SPORTEN MET PASEN?

Eerste Paasdag gaan wij virtueel aan de ontbijt/brunch tafel met de familie. Tweede Paasdag zijn we er voor jullie, in de ochtend èn in de avond! Hupsen jullie mee?   #ZUMBA #SPORTENBIJFROXX #FROXX #HORSTAANDEMAAS #HORST #GEZOND #BEWEGEN #SPORT #BODYFIT #STRONGBYZUMBA...

ONLINE LIVE STREAM SPORTLESSEN BIJ FROXX

VOLG ONZE ONLINE LESSEN OP FACEBOOK:   Ons facebook kanaal is OPENBAAR, dus IEDEREEN (ook ZONDER facebook account) kan hier de lessen volgen. Ons facebook kanaal vind je hier: https://www.facebook.com/Froxx.feesterij.danserij/ Door naar beneden te ‘scrollen’ kom...

Een impressie