Dansen bij Froxx

Dansen bij Froxx

Dansen bij Froxx is de ideale manier om op een leuke en energieke wijze in vorm te blijven! Wil je graag op gezellige manier leren dansen op hippe en moderne muziek, bij Froxx zijn vele mogelijkheden om dit te doen!

Al onze dansvormen worden door ervaren en professionele dansdocenten gegeven. Er kan aan alle danslessen worden deelgenomen zonder ervaring, je leert zo in een aantal weken allerlei dansmoves en uiteindelijk een routine. Er zijn al dansactiviteiten voor kinderen vanaf 2 jaar tot aan dansactiviteiten voor de 55 plussers.

Ook is er de mogelijkheid om eens een kijkje te komen nemen bij onze lessen. Of doe gewoon eens gezellig mee en maak gebruik van een gratis proefles! Gezelligheid, ontspanning en leren staat bij al onze dansvormen centraal.

Wij werken met blokken van 15 weken. Er zijn twee blokken per jaar. Eentje van januari tot ongeveer mei, en een blok van september tot ongeveer december. De start van een nieuw blok is het ideale moment om in te stromen of om een proefles te volgen.

 

Laatste nieuwtjes

CARNAVAL: GEEN LESSEN

FROXX is gesloten van zaterdag 22 februari tot en met vrijdag 28 februari. De dans- en sportlessen starten weer vanaf zaterdag 29 februari. FIJNE CARNAVALS DAGEN ALLEMAAL!

FIJNE FEESTDAGEN!

Ook FROXX viert een kleine vakantie en zijn er géén dans en sportlessen. Vanaf zondag 5 januari gaan we weer flink aan de slag 😉 Hele fijne dagen allemaal en de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Een impressie