077-4770111 info@froxx.nl

Waarom dansen bij FROXX?

Waarom dansen bij FROXX in Horst?

Dansen is leuk! De energie voelen stromen door je lijf en heerlijk gezond bezig zijn. Weg van de schermpjes en lekker actief bewegen op muziek. Voor jong èn oud!

Voor de jongste kinderen kiezen wij ieder seizoen de leukste liedjes uit om heerlijk op te kunnen dansen en bewegen. Samen leren de maat te vinden in de muziek, het onthouden van de pasjes en samen optreden voor alle vrienden en familie. Door de laagdrempelige aanpak kunnen wij alle kinderen een fijne les bezorgen en hen zelfvertrouwen geven om te kunnen en durven bewegen en zichzelf te presenteren voor andere mensen.

Hou ouder de kinderen worden, hoe ‘uitdagender’ onze liedjes en choreografieën worden. Zo blijven onze lessen leuk voor iedereen. Ook als je motorisch gezien net wat minder sterk bent als de rest, ben je bij ons toch meer dan welkom. En ook voor jou is de les goed te volgen. Het draait binnen onze reguliere lessen namelijk niet om presteren, maar om het plezier hebben in het bewegen, in de muziek en in elkaar. Ben je op zoek naar toch wat meer uitdaging, dan zijn onze techniek lessen en demoteams een hele goede optie!

En waarom zou je stoppen met dansen als je de 16 bent gepasseerd? Ook voor de jong volwassenen zijn er bij ons HipHop lessen. Of leef je heerlijk uit in één van de zeven zumba lessen per week: draaien met heupen, schudden met schouders, salsa dansen tot het zweet je van de haren druipt!

Iedere eerste en derde dinsdag van de maand wordt er in FROXX een 55+ dansmiddag aangeboden waarin stijldansen en lijndansen centraal staan. In een ongedwongen sfeer een middag lang dansen, met of zonder partner, gezellig met een lekker bakje koffie erbij.

Dus van jong tot oud, dansen doe je met plezier! Het geeft je energie, je leert, je beweegt, het is leuk! Samen bij FROXX.