077-4770111 info@froxx.nl

Oktober staat in het teken van borstkanker. Maar liefst 1 op de 7 vrouwen in Nederland krijgt borstkanker. Elk jaar overlijden nog steeds meer dan 3.000 mensen aan de gevolgen van borstkanker. Dat zijn er elke dag 9… Ook dit jaar krijgen meer dan 17.000 Nederlanders de diagnose borstkanker te horen.

Pink Ribbon NL, onderdeel van KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society, heeft al meer dan 200 onderzoeken op het gebied van borstkanker gefinancierd. Maar, ze zijn er nog lang niet. Om nog meer onderzoek te kunnen doen zijn ze onder andere afhankelijk van de opbrengsten van acties zoals de onze.

Op zondag 20 oktober komen wij twee uur samen om te sporten, dansen, zweten en om te doneren. Samen in actie om het leed een beetje te verdelen, te verzachten en om onderzoek te financieren. Ben jij er ook bij? Vorig jaar hebben we samen € 2.650,- opgehaald! Gaan we dat dit jaar ook weer halen…? Samen staan we sterk en hebben we jouw inzet ook hard nodig! De PINK PARTY ZUMBA MARATHON is van 10:00 tot 12:00 uur. Iedereen mag meedoen, ook als je géén lid bent van FROXX. En iedereen is natuurlijk ook van harte welkom om te komen aanmoedigen en ter plekke een donatie te doen!

Tot de PINK PARTY ZUMBA MARATHON IN FROXX!

https://actie.voorpinkribbon.nl/…/pink-party-zumba-marathon…