077-4770111 info@froxx.nl

De eerste week met onze sportlessen op de parkeerplaats zit erop, en het loopt heel goed! Iedereen houdt zich heel netjes aan alle regeltjes. De politie is, na een melding, ook al komen kijken en vond dat alles keurig in orde was.

Dus wij gaan ons lesrooster uitbreiden! Vanaf zondag 24 mei geven wij negen sportlessen:

Zondagen                          10:00 uur ZUMBA           (Zorg zelf voor een matje!)

Maandagen                       09:00 uur BODYFIT         (Zorg zelf voor een matje!)

Maandagen                      19:30 uur STRONG          (Zorg zelf voor handschoenen en een matje!)

Maandagen                      20:30 uur ZUMBA           (Zorg zelf voor een matje!)

Dinsdagen                         19:30 uur ZUMBA           (Zorg zelf voor een matje!)

Woensdagen                    09:00 uur BODYFIT         (Zorg zelf voor een matje!)

Woensdagen                    10:00 uur ZUMBA           (Zorg zelf voor een matje!)

Donderdagen                    09:00 uur ZUMBA           (Zorg zelf voor een matje!)

Donderdagen                    18:30 uur ZUMBA           (Zorg zelf voor een matje!)

 

Vanaf 24 mei doen we na de ZUMBA les weer twee spieroefeningen. Eéntje op de grond en één staande spieroefening. De cooling down na afloop doen we ook staand. Wil je met deze oefeningen meedoen, zorg dan zèlf voor een matje en handdoek. Onze matjes willen wij gezien het besmettingsgevaar niet beschikbaar stellen. Ook bij de STRONG en de BODYFIT heb je een eigen matje en eventueel handschoentjes nodig.

 

Wij zullen deze live lessen niet meer allemaal gaan streamen op Facebook. We zorgen er wel voor dat van iedere les (ZUMBA, STRONG & BODYFIT) er in ieder geval één les online staat met de choreografieën van deze maand. Op deze manier kun je toch altijd thuis in je eigen tijd blijven sporten.

 

Het weer is tot op heden heel erg goed. Zorg dus voor een zonnebril, zonnebrand en eventueel een petje. Mocht het weer minder worden, dan kan het zijn dat de les op de parkeerplaats niet doorgaat. We gaan proberen om op onze website een ‘pop-up’ te bouwen, die direct bij het openen van onze website jou de informatie geeft welke sportles vandaag wordt gegeven en of deze wel/niet doorgaat vanwege de weersomstandigheden. Wanneer een les onverhoopt niet door kan gaan, kun je thuis terugvallen op de online les van die maand die terug te vinden is op onze facebook pagina.

 

WAT WAREN DE ‘REGELTJES’?

Waar moest je ook al weer rekening mee houden? Ten eerste: ben je verkouden, snotterig, moet je niezen, hoesten, heb je koorts enzovoorts dan vragen wij jou om thuis te blijven. We hebben op de parkeerplaats ‘vakken en looppaden’ gemaakt, zorg dat je hier gebruik van maakt en ten alle tijden minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar bewaakt. Let ook op ná de sportles dat je niet lang en dicht bij elkaar blijft kletsen. We bieden GEEN water aan, dus zorg dat je je eigen bidon meeneemt. Je wast je handen vooraf THUIS en na afloop van de les ook THUIS. Mocht het nodig zijn dan is er bij FROXX desinfecterende handgel aanwezig. Zorg er ook voor dat je thuis naar het toilet bent geweest. Het pand van FROXX blijft tijdens de lessen gesloten voor de leerlingen. Voor noodgevallen kun je gebruik maken van het toilet in de zaal.

 

KOM OP DE FIETS!

Omdat de parkeerplaats nu één grote sportzaal is geworden, is er niet voldoende ruimte voor al jullie auto’s. Kom daarom het liefst zoveel mogelijk op de fiets. De fietsen parkeren we tegen de bosrand achteraan op de parkeerplaats en gewoon tegen het pand van FROXX. Zorg ook hier voor voldoende spreiding.  Als je toch met de auto komt, probeer hem dan te parkeren op de parkeerplaats tegenover Horst World Kitchen.

 

Wij hopen op goed weer, goede zin, goede gezondheid en ook goede afspraken. En hopelijk mogen we weer zo snel mogelijk gewoon ín onze zaal terecht, dat zou natuurlijk super zijn.

Zijn jullie er weer bij? Wij hebben er heel veel zin in!

 

Met vriendelijke groet,

 

Feesterij en Danserij Froxx

Nico Haverman

 

P.S. Donderdag 21 mei Hemelvaartsdag zijn er géén sportlessen

P.P.S. Het lesrooster van deze week:

Maandag 18 mei             19:30 uur STRONG          (Zorg zelf voor handschoenen en een matje!)

Dinsdag 19 mei                19:30 uur ZUMBA

Woensdag 20 mei           10:00 uur ZUMBA

Zondag 24 mei                 10:00 uur ZUMBA