077-4770111 info@froxx.nl

Onze sportlessen mogen weer naar binnen! Voor ons heeft dit het voordeel dat wij gevoelsmatig weer ‘in control’ zijn: een fijne vloer, weinig weersinvloeden, betere muziekkwaliteit, geen buurtoverlast etc. We hebben het buiten zeker niet slecht gehad, maar desalniettemin zijn we blij dat we weer naar binnen mogen.

WANNEER GAAN WE NAAR BINNEN?

Omdat wij de laatste danslessen en het afdansen voor de kinderlessen nog buiten op de parkeerplaats laten plaatsvinden, gaan we pas op maandag 6 juli naar binnen.

BINNEN SPORTEN, WAT ZIJN DE REGELS?

We hanteren binnen dezelfde regels als buiten. Je hoeft je niet aan te melden voor de les, wij hebben voldoende mogelijkheid om de verplichte afstand te houden. Wel noteren wij per les wie er aanwezig is en deze informatie bewaren wij vier weken. Aan de deur hangt een ‘gezondheids-check’ (zie bijlage). Indien je één van deze vragen met ‘ja’ hebt beantwoord, dan vragen wij jou om onze zaal NIET te betreden. .

DE ‘ROUTING’ IN DE ZAAL

Voor de sportlessen kom je binnen via onze hoofdingang. Is de les voorbij, dan verlaat je de zaal via één van de nooddeuren (links of rechts). Je neemt je eigen matje, handdoek en bidon mee en deze leg je in je eigen ‘sportvak’. Het is voor de mensen die in het midden van de zaal staan niet de bedoeling dat je je spullen aan de zijkant van de zaal legt. Wij bieden niet de mogelijkheid om onze waterglazen te gebruiken, en ook onze matjes zijn niet voor algemeen gebruik.

LES VOL?

Wij hebben 30 sportvakken gemaakt in onze zaal (27 op de houten vloer, twee op de vloerbedekking en één in de bar) en dat is voor ons zomerrooster zeker voldoende.  Wanneer wij na de zomervakantie weer gaan starten, dan bieden wij op de dinsdagavond en zondagochtend de zumba waarschijnlijk twee keer aan, zodat er voor iedereen voldoende ruimte is en wij niet met een reserveringssysteem hoeven te gaan werken.

WANNEER GEVEN WIJ LES EN WANNEER IS DE ZOMERSTOP?

Ons lesrooster ziet er uit als volgt:

MAANDAG 29 JUNI, 6 + 13 JULI en 10 AUGUSTUS

09:00    Body-Fit M

19:30    STRONG by Zumba

20:30    ZUMBA

DINSDAG 30 JUNI, 7 + 14 JULI en 11 AUGUSTUS

19:30    ZUMBA

WOENSDAG 1 + 8 + 15 JULI en 12 AUGUSTUS

09:00    Body-Fit M

10:00    ZUMBA

DONDERDAG 2 + 9 + 16 JULI en 13 AUGUSTUS

09:00     ZUMBA

18:30    ZUMBA

ZONDAG 5 + 12 + 19 JULI en 16 AUGUSTUS

10:00    ZUMBA

Dit zomerrooster bestaat uit vier lesweken. In de weken van maandag 20 juli t/m zondag 9 augustus is FROXX gesloten en zijn er geen lessen. Vanaf maandag 17 augustus starten wij met ons nieuwe sportseizoen.

DANKJEWEL!

En graag willen wij jullie bedanken voor jullie trouwe komst, de afgelopen dagen, weken en maanden.  We hebben veel lieve mailtjes en berichtjes gekregen en dat doet ons goed, DANK! We hebben niet op alle mailtjes persoonlijk gereageerd, maar nogmaals een welgemeend DANKJEWEL!!! Voor jullie steun, voor het aanhouden van de abonnementen en ga zo maar door.

 

De waarden waar FROXX voor staat: gemoedelijkheid, gastvrijheid en vrijblijvendheid staan in deze tijd een beetje onder spanning. Voor ons voelt dat niet prettig en wij hopen dat we ondanks alle maatregelen en voorschriften jullie toch een goed gevoel in je dag kunnen geven!

 

Alvast een fijne zomer allemaal!

 

Met vriendelijke groet,

Feesterij en Danserij FROXX

Nico Haverman