077-4770111 info@froxx.nl

Vanaf maandag 19 augustus start weer ons reguliere sportrooster met 13 sportlessen per week. Kom jij ook weer de leukste ‘live’ lessen volgen?  STRONG by Zumba, Zumba en BodyFit Muscle zijn de groepslessen die je bij ons kunt volgen. En jij bent van harte welkom om weer aan te sluiten!

Vanaf maandag 2 september start ons blok van 15 weken met nieuwe danslessen: Peuterdans, Kinderdans, HipHop, Open Class HipHop, Musical en 55+ dansmiddagen. Kom vooral deze week de eerste les gratis op proef volgen en ervaar of FROXX ook bij jou past!

Ook starten we weer met een nieuw seizoen HipHop voor volwassenen. Lyan van den Munckhof zal op de donderdag avonden om 20:15 uur de lessen gaan verzorgen. In 15 weken werken we aan verschillende choreografieën in verschillende dansstijlen. En ook hier geldt: kom vrijblijvend de eerste les op proef en ervaar of deze les ook voor jou leuk genoeg is! De eerste les staat gepland op donderdag 5 september.

ZIEN WE JOU OOK WEER?

Hopelijk mogen wij jou na de zomervakantie weer opnieuw begroeten in onze zaal. Wij verheugen ons weer op een nieuw seizoen lekker sporten, samen dansen, goed feesten, eten en genieten van het leven. Ben jij er bij?

Met veel groeten, het team van Feesterij & Danserij FROXX