077-4770111 info@froxx.nl

We mogen weer les gaan geven! Wel in de open buitenlucht, maar dat is met onze grote parkeerplaats geen enkel probleem. Daarom willen wij vanaf maandag 11 mei graag weer gaan starten met onze danslessen voor de peuters, kinderen en voor de tieners.

WAAR GEVEN WIJ LES?

Wij maken met dranghekken een ‘aparte’ ruimte op onze parkeerplaats waar de les wordt gegeven. Vooralsnog is deze niet overdekt, dus we hopen op goed weer. Wanneer je te vroeg aanwezig bent, en je moet nog even wachten tot jouw les begint, dan wacht je buiten de dranghekken. Als de docent begint met jouw les, dan komen de kinderen pas de ruimte binnen de dranghekken in.

AFSTAND TOT ELKAAR

De kinderen tot twaalf jaar hoeven onderling geen bijzondere rekening te houden met afstand tot elkaar. Voor de lessen waarbij er kinderen/tieners zijn in de leeftijdscategorie van 12 tot en met 18 jaar zullen wij met stoepkrijt ‘vakken’ maken waarin zij meer dan voldoende ruimte hebben om vrij te bewegen. Voor de HipHop demo teams zullen er nu tijdelijk geen plaats wisselingen in de dans worden gebruikt/geoefend. Wij vragen deze leerlingen om ook daadwerkelijk de minimale afstand van anderhalve meter tot elkaar te bewaken, vooral vóór en na afloop van de lessen.

HALEN EN BRENGEN

Kinderen komen zo veel mogelijk zelfstandig naar onze les. Waar dit niet mogelijk is, worden kinderen gebracht door ouders. Het is (net als normaal) niet de bedoeling dat ouders/verzorgers blijven kijken. Wanneer je jouw zoon/dochter haalt en brengt, houdt dan rekening met de beperkte ruimte van onze oprit. Kom ook EXTRA VOORZICHTIG onze parkeerplaats opgereden in verband met onze lessen en de leerlingen die eventueel aan het wachten zijn buiten de dranghekken. Zorg dat je niet te vroeg aanwezig bent. Vijf minuten voor aanvang van de les is vroeg genoeg.

PLASSEN EN HANDEN WASSEN

Zorg ervoor dat je thuis naar het toilet bent geweest. Vooral de kinderen van de HipHop X-Mini en Mini’s gaan tijdens de lessen zeer regelmatig naar het toilet, dit is dadelijk NIET mogelijk. Het pand van FROXX blijft tijdens de lessen gesloten voor de leerlingen. Dus OUDERS: zeg dit tegen je meiden en zorg dat ze thuis naar het toilet zijn geweest. Voor de oudere leerlingen; neem zelf een bidon met drinken mee en deel deze niet met anderen. Ook voor hen blijven de toiletten (en spiegels ☺) gesloten.  Je wast je handen vooraf THUIS en na afloop van de les ook THUIS. Mocht het nodig zijn dan is er bij FROXX desinfecterende handgel aanwezig.

HOEVEEL LESSEN NOG?

Voor de ‘corona stop’ hebben we 7 weken les gegeven. Voor de data van de resterende lessen hebben de leerlingen een email ontvangen. De lessen worden gegeven op de normale tijdstippen. Het is nog onduidelijk of wij dit jaar het ‘afdansen/diploma dansen’ kunnen organiseren. Hier hoor je op een later tijdstip meer over.

Wij hopen op goed weer, goede zin, goede gezondheid en ook goede afspraken. En heel misschien dat we na 20 mei weer gewoon ín onze zaal terecht kunnen, dat zou natuurlijk super zijn.

Zijn jullie er vanaf 11 mei weer bij? Wij hebben er heel veel zin in!

Hieronder nog even kort de regels en richtlijnen:

  1. Je wast je handen vooraf THUIS en na afloop van de les ook THUIS. Mocht het nodig zijn dan is er bij FROXX desinfecterende handgel aanwezig.
  2. Kinderen gaan THUIS naar het toilet voor ze gaan sporten. Het pand van FROXX is niet opengesteld voor de leerlingen.
  3. Er vindt geen fysiek contact plaats tijdens de activiteit (handen schudden, high fives, knuffels enz.).
  4. Kinderen komen zelfstandig naar de activiteit. Waar dit niet mogelijk is, worden kinderen gebracht door ouders. Ouders komen niet de ruimte binnen de dranghekken in.
  5. Er mag geen publiek aanwezig zijn bij onze danslessen.
  6. Bij klachten zoals koorts, hoesten of verkoudheid geldt ook voor kinderen nog steeds: blijf thuis.