077-4770111 info@froxx.nl

Beste allemaal,

Helaas zijn wij genoodzaakt om onze deuren te sluiten in verband met het corona virus. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. In ieder geval gelden deze maatregelen (en dus onze sluiting) tot en met maandag 6 april.

De Musical ‘The Greatest Showman’ voor de musicalleerlingen, gepland in het Pinksterweekend, gaat NIET door. Wij hopen hem te kunnen verzetten naar een datum later in dit seizoen. Maar eerst wachten wij de huidige situatie af en gaan dan kijken naar een passende oplossing.

Onze 55+ dansmiddagen zullen in ieder geval ook tot en met maandag 6 april NIET doorgaan.

Onze wens is om komende weken wèl sportlessen aan te bieden via een live-stream of via vooraf opgenomen lessen. Voor ons is dit nieuw terrein, dus zullen wij hier een weg in moeten vinden. Hebben jullie hier deskundigheid of advies in, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen.

Wat betreft de dans- en musicallessen: wij hopen na zes april ons seizoen van 15 weken alsnog af te kunnen maken. Mochten de maatregelen worden verlengd, dan zoeken we naar een andere passende oplossing.

Voor ons allemaal is dit een totaal nieuwe situatie en ervaring. Graag wensen wij iedereen veel sterkte, rust, verstand en bovenal een goede gezondheid.

Met vriendelijke groet,

Namens Feesterij en Danserij FROXX

Nico Haverman