077-4770111 info@froxx.nl

Hallo allemaal,

Ten eerste hoop ik dat alles goed met jullie gaat en dat jullie gezond zijn. Hopelijk zijn jullie de afgelopen periode goed doorgekomen. En heel graag wil ik jullie weer uitnodigen voor de 55+ dansmiddagen.

Op zondag 15 maart is onze zaal verplicht dichtgegaan in verband met het corona virus. En tot 1 juli jongstleden was er binnen het beleid van de regering en de regelgeving geen enkele mogelijkheid om de dansmiddag te organiseren.

Maar nu lijkt het weer te kunnen. Vanaf 1 juli mogen wij weer in onze zaal activiteiten aanbieden, mits de aanwezigen anderhalve meter afstand tot elkaar kunnen bewaren. Wel mogen ‘dansers’ weer contact hebben, maar moeten zij na de dans wel op anderhalve meter van elkaar gaan zitten voor het kopje koffie…

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/cultuur:

Wat is er toegestaan bij de (amateur)beoefening van kunst, zoals toneelspelen, dansen, musiceren en acteren?  

Kinderen en volwassen (professionals en amateurkunstbeoefenaars), zoals toneelspelers, dansers en acteurs, mogen kunst beoefenen, repeteren en optreden. Hier gelden dan dezelfde regels als voor andere activiteiten ‘binnen’ of ‘buiten’.

Bij bepaalde activiteiten is contact noodzakelijk en geldt de 1,5 meter alleen voor zover dat mogelijk is. Het gaat om bijvoorbeeld acteurs en dansers (zowel professionals als amateurkunstbeoefenaars).

Kortom: redelijk onduidelijk en niet helemaal rechtlijnig. Maar evengoed, wij gaan weer starten met de 55+ dansmiddagen! En het zou erg leuk zijn als jullie daar ook weer bij aanwezig zijn.

Iedere eerste  en derde dinsdag van de maand van 13:30 tot 16:00 uur stijl- en lijndansen voor senioren! De entree bedraagt nog steeds € 3,- en een consumptie kost nog steeds € 2,20.

De data dat wij de middag organiseren zijn:

1 + 15 september, en bij voldoende animo en mogelijkheden ook de volgende data:

6 + 20 oktober,

3 + 17 november,

1 + 15 december,

5 + 19 januari.

Wij zien jullie heel graag weer verschijnen op dinsdag 1 september! Vertel het verder want ik heb lang niet van iedereen de contact gegevens, en iedereen is welkom.

Met vriendelijke groet en veel gezondheidswensen,

Feesterij en Danserij FROXX

Nico Haverman